Європейський день проти торгівлі людьми

    18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, започаткований Європарламентом у 2007 році. Протидія цьому ганебному явищу є основним завданням сьогодення. Жертвою торгівлі людьми може стати кожен, а знання – ефективний інструмент протидії.
    Щоб привернути увагу, розповісти про ризики, на які наражаються українці, у Бершадській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 пройшов тиждень протидії торгівлі людьми. Мета всіх заходів тижня – підвищити рівень поінформованості та усвідомлення учнями гостроти проблеми торгівлі людьми, обговорити причини, форми, ознаки цього явища.


      Протягом тижня (15-18 жовтня) проведено:
    Заняття з елементами тренінгу для учнів 8-х класів «Скажи «ні» сучасному рабству!», вправи на профілактику торгівлі людьми з учнями 9-А, 9-Б класів «Вчимося себе захищати», Профілактична бесіда з учнями 9-В класу «Кожна людина має право на життя, свободу та особисту недоторканість», заняття з учнями 7-А класу «Людина – не товар», батьківські збори з батьками учнів 7-А класу «Батьки в житті дитини. Людина – не товар», перегляд мультиплікаційного фільму для учнів 5-7 класів «Дві дівчинки», відеоролику для учнів 9-11 класів, батьків «Протидій торгівлі людьми», заняття з програми виховної роботи з учнями школи «Особиста гідність. Безпека життя. Громадська позиція».
     18 жовтня учні 9-В класу, класний керівник Лілія Поліщук, заступник директора з виховної роботи Аліна Янчук, Педагог-організатор Інна Черепанова, соціальний педагог Ярослава Тенетко, практичний психолог Оксана Сокур долучилися до ходи управління соціальної та молодіжної політики Бершадської райдержадміністрації «Протидій торгівлі людьми». 
     На центральній прощі міста проведено інформаційно-просвітницьку акцію «Європейський день проти торгівлі людьми», до якої долучилися перший заступник голови Бершадської райдержадміністрації Володимир Ольшевський та голова Бершадської районної ради Михайло Бурлака.
Аліна Янчук, заступник директора з виховної роботи 

 



18.10.2019 | Aдмін

Вернутись назад