Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи

     17 жовтня 2019 року на базі районного методичного кабінету відбулася оперативна нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи.
    Начальник відділу освіти, фізичної культури та спорту Оксана Тартачна  зосередила увагу на  нових законодавчих документах, які регулюватимуть роботу освітніх закладів у 2019-2020 навчальному році.
    З інформацією про організацію  проведення атестації керівних та педагогічних кадрів у 2019-2020 н.р. ознайомила присутніх завідувач РМК Аделя Філімонова, а також  довела до відома присутніх  зміни  щодо планування підвищення кваліфікації педагогічних працівників, у зв’язку із прийняттям Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 800.
    Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи  пройшла результативно, були надані рекомендації щодо  підготовки   пропозицій зі шкіл району для підвищення кваліфікації педагогічних працівників  на 2020 рік.
 




18.10.2019 | Aдмін

Вернутись назад