Участь бершадця у патріотичному дитячо-юнацькому Фестивалі мистецтв ”Сурми звитяги”

   10 жовтня у Мистецькому центрі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського  відбувся XVII Обласний (XX Всеукраїнський) патріотичний дитячо-юнацький Фестиваль мистецтв ”Сурми звитяги”.   Більше 140 учасників з міст та сіл Вінниччини  створили неймовірне свято, сповнене  духом патріотизму, національної гордості та любові до рідного краю.  
      На запрошення організаторів конкурсу-фестивалю Бершадський район представляв учень Бершадської ЗОШ №1, вихованець Бершадського Будинку дитячої творчості Сергій Іванченко. Проникливе виконання композицій у супроводі гітари не залишили байдужими журі та слухачів. 
     Також творчість вихованців Будинку дитячої творчості була представлена  у номінації "Образотворче мистецтво" (керівник гуртка Громлюк Наталія).  Роботи учнів Війтівської ЗОШ Мельник Карини та Віктора Громлюка отримали ІІ призові місця.


   Відбіркові тури ще тривають. Переможці з різних областей зможуть показати свої таланти у Львові на Всеукраїнському фестивалі та Гала концерті.



15.10.2019 | Aдмін

Вернутись назад