Юні фотоаматори Устянської школи отримали нагороду на обласному фестивалі короткометражного кіно «Погляд у майбутнє»

     9 жовтня в обласному Будинку культури вчителя підведено підсумки та нагороджено переможців обласного фестивалю аматорського військово-патріотичного короткометражного кіно серед старшокласників «Погляд у майбутнє», присвяченого Дню захисника України. Метою проведення фестивалю є формування у дітей патріотизму, сучасної національної ідентичності, національної гідності, любові до рідної землі та формування ціннісних орієнтирів у молоді.
     Бершадщину на фестивалі представляли учні Устянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – вихованці гуртка юних фотоаматорів «Фокус» Бершадської районної станції юних техніків (керівник Тетяна Мараховська). 


     Для участі в фестивалі діти створили анімаційний пластиліновий мультфільм "Я вірю в майбутнє твоє, Україно!". Аби створити мультфільм, діти зробили 265 кадрів та використали 2 кг пластиліну. 
    Загалом,  серед представлених на фестивалі 26 фільмів з 14 районів та міст області, які змагались у 4 номінаціях: «Документальний публіцистичний фільм», «Ігровий фільм», «Анімаційний фільм», «Навчальний», анімаційний пластиліновий мультфільм, презентований юними бершадцями зайняв ІІІ місце у номінації «Анімаційний фільм». В підсумку вихованців гуртка нагороджено дипломом обласної державної адміністрації, подарунками та грошовою премією.
     Вітаємо юних авторів Альону Ремаренко, Марію Онуфрієць, Катерину Лебідь, Юлію Янішевську, Вікторію Чумак, Оксану Добровольську, Тетяну Голуб, Вікторію Савченко та їхнього керівника Тетяну Мараховську з гарним результатом та бажаємо нових перемог у майбутньому.


11.10.2019 | Aдмін

Вернутись назад