#ВЧИТЕЛІВАЖЛИВІ

      Учитель!.. У цьому слові переплелися знання, мудрість, толерантність, креативність, елегантність, простота … А ще нестримне бажання навчати, виховувати, плекати майбутнє суспільства.
     Саме до Дня працівників освіти організовано свято під гаслом «Учителі важливі…». Урочисто прикрашена зала районного будинку культури…
     Звучить вальс…, і вишукано, граціозно кружляють пари… Це - танець поколінь. Вони розпочинають свято. 
А згодом лунає шкільний дзвінок. На сцені учні Бершадської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 1 з літературно-музичною композицією  «Пролог». Вони наповнюють залу веселим гомоном, щасливим сміхом, гарними побажаннями.


     На заході присутні перший заступник голови Бершадської районної державної адміністрації В. Ольшевський, заступник голови Бершадської районної ради С. Пересунько, Бершадський міський голова М. Кольченко. Вони привітали педагогічних працівників з професійним святом.
     Кожна праця має свою винагороду. Творчим, відданим своїй праці, наполегливим педагогам Подяки Міністерства освіти і науки України, грамоти Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації вручили В. Ольшевський, С. Пересунько та М. Кольченко.
    Начальник відділу освіти, фізичної культури та спорту О. Тартачна і голова профспілки працівників освіти М. Морочинський  побажали всім присутнім творчого натхнення, наснаги, професійного зростання, креативних, талановитих учнів.
     Учительська доля не проста… Вона велична і надзвичайно важлива. Адже це фаховість, наполегливість, творчість, вияв неабияких здібностей та майстерності. І сьогодні осінні квіти і найкращі слова побажань на адресу вчителя. Привітали педагогів зі святом В. Попсуй і В. Починок, порадували веселими танцями дитячі хореографічні ансамблі «Мрія» та «Міраж». 
       То ж нехай у повсякденні кожного педагога живуть любов і добро, стимул і повага, творчість і професіоналізм. А ще рясніє щедрий урожай талантів, досягнень, перемог і здобутків та супроводжує бажання сіяти Розумне, Добре, Вічне.
Олена Деркач, методист РМК


07.10.2019 | Aдмін

Вернутись назад