Готуємось до нових перемог!

     Про танцювальний колектив «Міраж» Бершадського Будинку дитячої творчості розповідали неодноразово. Цікаві, оригінальні хореографічні постановки  та майстерність учасників колективу щоразу вражають  глядачів та  журі Міжнародних, Всеукраїнських  конкурсів-фестивалів дитячої творчості. 
    У  2013 році «Міраж» очолила педагог-хореограф Олена Коновал, яка успішно  продовжує роботу у напрямку хореографічного виховання  дітей віком від 5 до 16 років. 
      У репертуарі танцювального колективу «Міраж» - сучасні танці, стилізовані народні композиції, бальні постановки. 


    Колектив є учасником районних та зональних етапів щорічного обласного конкурсу учнівської та вчительської творчості «Проліски надії»,  концертних програм відділу освіти, фізичної культури та спорту Бершадської РДА, шкільних свят, загальноміських та районних дитячих заходів, флеш-мобів. 
    За успіхами стоїть важка, напружена робота, щоденні заняття та репетиції. Завдяки керівнику колективу, батькам, дирекції, сприяння відділу освіти, фізичної культури та спорту  Бершадської РДА, депутатам Бершадської районної ради для навчального процесу створено належні умови. З дирекцією  Бершадських ЗОШ №1 та №3 заключено договори про співпрацю, обладнано класи хореографії з необхідним  спеціальним устаткуванням..
    Заняття проводяться у зручний для дітей час, згідно державної програми позашкільної освіти художньо-естетичного напрямку, професійним педагогом. 
Баранов Ю.М., директор БДТ 


19.09.2019 | Aдмін

Вернутись назад