Засідання творчої групи вчителів зарубіжної літератури

     Всеукраїнський конкурс «Учитель року» - це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття особистого успіху, це вияв професійної майстерності педагогів, їх креативності, таланту. Адже головною метою конкурсу є підтримання творчої праці вчителів, підвищення їх професійної майстерності, популяризації педагогічних здобутків, сприяння сучасним педагогічним пошукам, поширенню передового педагогічного досвіду.
     18 вересня 2019 року на базі районного методичного кабінету відбулося засідання творчої групи вчителів зарубіжної літератури з теми «Методичні аспекти підготовки словесника до участі у конкурсі фахової майстерності «Учитель року-2020»». 


     Члени творчої групи детально опрацювали методичні рекомендації та Положення про Всеукраїнський конкурс «Учитель року-2020», розробили пам’ятку учасника, визначили пріоритетні завдання, обговорили основні конкурсні випробування. Адже спрямування діяльності словесника на додержання навчально-предметного та методичного змісту, творчої самостійності, соціальної активності є запорукою його професійного зростання.
      Сьогочас, за словами М. Ноулза, «… головним … завданням стало виробництво компетентних людей – таких людей,  які були б здатні застосувати свої знання в умовах, що змінюються, і ... чия основна компетенція полягає в умінні включатися в постійне самонавчання впродовж усього життя». А це є незамінним у праці сучасного вчителя.

Олена Деркач, методист РМК


19.09.2019 | Aдмін

Вернутись назад