Нарада заступників директорів шкіл з виховної роботи

     11 вересня 2019 року на базі районного методичного кабінету відбулася нарада заступників директорів з виховної роботи, в якій взяли участь начальник відділу освіти, фізичної культури та спорту Бершадської райдержадміністрації Оксана Тартачна, спеціаліст відділу Оксана Ковальчук, старший інспектор ювенальної превенції Сергій Семенець, методисти РМК Валентина Куцак та Ірина Романчук.
    На нараді обговорювалися  питання  організації  виховного процесу в закладах загальної середньої освіти та методичні рекомендації щодо організації виховної роботи на 2019-2020 навчальний рік. Звернено основну увагу на питання реалізації у школах головних засад Концепції національно-патріотичного виховання. Також детально розглядалася інформація щодо створення у 2019-2020 навчальному році безпечного освітнього середовища, формування в дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок. Заступники з виховної роботи мали можливість ознайомитися з основними питаннями документації та планування роботи, особливостями формування соціальних паспортів закладів освіти. 


Особливу увагу було звернено на питання співпраці відділу світи, фізичної культури та спорту з державними установами з питань національно-патріотичного виховання.
Наприкінці наради обговорено основні документи щодо планування та організації змістовної виховної роботи в школі у 2019-2020 навчальному році.
Адже виховна робота – це нестримний потік, що зветься Рікою життя, а в ньому найцінніше - дитина. Тому організувати її дозвілля, сприяти повноцінному розвитку та вихованню і є головним завданням для сучасного педагога.



11.09.2019 | Aдмін

Вернутись назад