Свято Першого дзвоника

     Перший дзвоник несподівано ввірвався в життя школярів, та й не тільки… Радісні, усміхнені, з квітами в руках, з щемом у серці заповнили шкільні подвір’я учні, батьки, вчителі. Адже попереду – плідна пора здобуття знань та прекрасних зустрічей і незвідані дороги Нової української школи для першокласників.
     У кожній школі свято пройшло по-родинному тепло. Але цього дня Перший дзвінок лунав для всіх по-різному: одинадцятикласникам сповіщав про те, що вони останній рік навчатимуться у стінах рідної школи, а учням першого класу – що вони опановуватимуть основні закони Країни Знань у Новій українській школі.


Свято пройшло незабутньо, урочисто. Звучали вітальні слова, пісенні  виступи, прикрашали урочисті лінійки танцювальні  композиції.
Директори шкіл подякували від імені учнівського, батьківського та вчительського колективів своїм спонсорам за постійну підтримку і матеріальну допомогу протягом навчального року. 
І ось хвилююча мить… Лунає перший дзвоник. Радість і смуток переповнюють серця учнів, батьків, учителів. Адже попереду – жнивна пора знань, незабутніх вражень, нових знайомств.
Завершилося свято виконанням Гімну держави, покладанням квітів до обелісків загиблим воїнам, пам’ятних дощок та меморіалів.
То ж нехай новий навчальний рік буде сповненим новими перспективами, досягненнями. Нехай плідна праця вчителя приносить результат і рясніє високими здобутками учнів. Нехай  на освітянській ниві буяють зерна таланту, креативності, добра  та бажання сіяти Розумне, Добре, Вічне.
Олена Деркач, методист РМК


02.09.2019 | Aдмін

Вернутись назад