Районне методичне об’єднання вчителів географії

     19 серпня 2019 року на базі  районного методичного кабінету відділу освіти, фізичної культури та спорту райдержадміністрації відбулося методичне об’єднання вчителів географії.  На засідання була запрошена Уманська Тетяна Василівна,  завідувач лабораторії географії та правознавства КВНЗ «Вінницька академії неперервної освіти», яка надала детальні рекомендації  щодо особливостей викладання географії у 2019-2020 н.р.   У форматі «круглого столу» учасники зібрання мали можливість обговорити низку актуальних питань, пов’язаних з організацією вивчення географії  у 2019-2020 навчальному році, познайомитись із змістом та структурою оновленої програми з географії  у 11 класі, нормативними документами та програмно-методичним забезпечення дисципліни.



      Також було проаналізовано роботу методичного об'єднання вчителів географії за минулий 2018-2019 навчальний рік, участь дітей в районному та обласному етапах олімпіади з географії, аналіз ДПА та ЗНО.
      Підсумки семінару підвели методист РМК Процепова О.О. та голова м/о вчителів географії  Кулинич Л.В. ознайомивши учасників з пріоритетними напрямками  діяльності  районного методичного об’єднання та завданнями на 2019-2020 навчальний рік. 

Процепова О.О., методист РМК   


21.08.2019 | Aдмін

Вернутись назад