Відпочиваємо з користю!

     Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей.
     В Бершадській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 працював мовний літній табір «Happy Еnglish» («Щаслива англійська»), в якому відпочивали та поглиблено вивчали англійську мову 93 учні 2-7 класів. 


     Щоденно загони «Смайли», «Казкові герої», «Веселі бджілки» та «Міньйони» змагалися в перекличці девізів, промовок англійською мовою. Всі види діяльності, організовані вчителькою англійською мови Каритник І.Г., мали мотиваційний характер і були спрямовані на удосконалення та розвиток мовлення, аудіювання. Їй вдалося створити позитивну атмосферу спілкування за допомогою мовних, лексичних, граматичних ігор: «Хто я?», «Бінго», «Вгадай тваринку», «Лексичне лото». Діти разом з вчителем виготовили багато іграшок, підготували лялькову виставу, реалізували проект «Спорт та здоров’я».
     Остап’юк Я.І. цікаво організував роботу загону «Смайли». Він використовував аудіо-візуальні види діяльності. Вихованці здійснили віртуальні подорожі до Лондона, Нью-Йорка, Шотландії, США, грали в американські види спорту – бейсбол, американський футбол. Діти спілкувалися в грі, активно поповнювали лексичний запас. Цікавим для дітей був проект «Юні натуралісти», під час якого вихованці фотографували рослини і тварин, вивчали назви англійською мовою. 
     Вчителі Войтенко М.В. та Химич Г.І. розвивали монологічне мовлення, проводили граматичні, комунікативні та рухливі ігри англійською мовою. Разом із дітьми педагоги переглядали мультфільми мовою оригіналу, виконували проектні роботи. Також діти вивчали пісні, руханки, скоромовки, девізи, розгадували ребуси та скоромовки. 
Кожен день у таборі був насичений новими подіями, враженнями, почуттями. За час табірної зміни діти потоваришували, краще пізнали один одного, навчилися працювати у колективі, розкрили свої таланти та вподобання та удосконалили свої знання з англійської мови. А ще: англійська – це цікаво, англійська – це весело, англійська – це здорово! 
Галина Голинська, директор пришкільного табору «Happy Еnglish»


25.06.2019 | Aдмін

Вернутись назад