«Романтики» із Серединки

     Дитинство – це безтурботний і найкращий період, який буває лише один раз в житті!..  У Серединській школі  кілька років поспіль  працює пришкільний табір «Романтик». Тут діти цікаво та з користю проводять свій час – відпочинок став для них пізнавальним і захоплюючим.
     Виховний процес у таборі поєднує розваги,  спорт, працю,  які об’єднані  у тематичні дні: «День природи», «День козацтва», «День рекордів», «День казки», «День краєзнавства», «День фантазера» тощо. 
     Школярі залюбки співають, танцюють, беруть участь у різних конкурсах, вікторинах, походах. Яскравим днем став той, коли проходив День краєзнавства, вихованці табору побували у Софієвському дендропарку, краєзнавчому  музеї міста Умань завдяки фінансовій підтримці директора ТОВ «Прогрес» О.Ф. Кавуна, сільського голови Хараїма М.М., поринули у минуле в стінах палацу Потоцьких, отримавши неймовірні враження  від поїздки на дитячий оперний фестиваль KIDS OPERAFEST  за сприяння народного депутата М.І. Кучера. Відчули себе мрійниками і фантазерами на святі казки, весело пройшов День Нептуна, демонстрували артистизм під час гри «Впізнай мене», плідно попрацювали під час заготовки лікарських рослин.


     Звичайно ж, який табір без естафет! Вихованці  багато часу проводять на свіжому повітрі під ялинами, березами. Веселі старти,  спортивні змагання,  рухливі ігри гарно впливають на їх саморозвиток і здоров’я.
     У День добра  виготовили  долоньки дружби, влаштували справжнє дійство для іменинників, дізнались багато нового під час екскурсії-огляду сучасної сільськогосподарської техніки  місцевого господарства та  зустрічі з випускником школи, учасником АТО Голубом Д.В.  
     А ще: екскурсія на Южноукраїнську АЄС, смачна каша на природі, смаколики на закриття табору! Всі позитивні емоції дітей, отримані в таборі, – це  клопітка  і продуктивна робота всього колективу школи. 

Сауле  Пазилова, директор Серединської ЗОШ І-ІІІ ступенів 


25.06.2019 | Aдмін

Вернутись назад