"Країна дитячих мрій"

     Веселі літні канікули для дітей Бершадщини стартували! 3 червня  в міському парку відпочинку відбувся захід "Країна дитячих мрій". Організатори свята - відділ освіти, фізичної культури та спорту Бершадської РДА, заклади позашкільної освіти міста.
      На свято завітали діти з пришкільних таборів району, гості та жителі міста Бершаді. Ведучі концертної програми Юля Мордух та Альона Зеленюк запрошували до виступу юних артистів. У виконанні Герасименко Олександри, Громико Майї, Сполітака Максима, Неліповича Андрія, Іскри Ангеліни, вокального ансамблю звучали пісні про Україну, дитинство, дитячі мрії. Глядачі щиро аплодували неодноразовим переможцям конкурсів - учасникам танцювального колективу Бершадського Будинку дитячої творчості «Міраж». Веселого настрою додали мультиплікаційні герої, з якими всі діти, гості свята виконали танцювальний флешмоб "Крутіший за всіх!"


     З великим задоволенням діти брали участь у мистецьких майстер-класах. Метелики оригамі, яскраві сонечка, фейс-арт, образотворча галерея - кожен міг знайти заняття для душі та вправних ручок. Хлопчики з цікавістю оглянули виставку моделей техніки. Для любителів селфі було оформлено три фотозони: країна мрій, казкова галявина та батьківська хата.
     Шанувальники спорту та активного відпочинку з цікавістю спостерігали за показовими виступами юних спортсменів: греблі на байдарках та каное, шашковим турніром, виступом чемпіонів з армреслінгу. Найсміливіші навіть спробували цього дня покупатись у річці. Звичайно, найбільш гамірно було біля батутів.
     Для любителів вокальних батлів працювала локація "Співоче поле". За виконання пісень діти отримували медалі "Кращий співак майдану". А веселі розваги із анімаційними героями залишили незабутні враження про свято. 


04.06.2019 | Aдмін

Вернутись назад