Квест – гра "Прощавай, Букварику!"

      У житті першокласника буває свято, що приходить до нас раз у житті. І присвячене воно книжці, без якої не може обійтися жодна людина. Буквар - це "чарівний золотий ключик", який відчиняє нам двері у світ знань. І де б не вчилися у майбутньому - школах, ліцеях, університетах - кожен згадуватиме свою найпершу в школі книгу з найщирішою вдячністю та шаною. Сьогодні першокласники Бершадської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 подякували Букварику за науку та провели квест-гру "Прощавай, Букварику!"



      На святі діти не лише декламували вірші, співали пісеньки, а також із захопленням подорожували. На станціях їх чекали ребуси, головоломки, кросворди, уривочки з казок, пазлики та ще безліч цікавих завдань, що були приготовлені вчителями початкових класів Нечитайло Наталією Борисівною, Чорновол Любов’ю Федорівною, Рудь Галиною Іванівною. І ось, у цікавій мандрівці, школярики знайшли ключові слова та склали повчальні вислови про книгу.
      Привітати першокласників прийшли Букварик та Лінь. Слова вітання прозвучали з уст директора школи - Гончарук Тетяни Дмитрівни і до першокласників, і до вчителів.
      Перші кроки у Країну Знань зроблено! Щасти Вам, діти,  і надалі!


31.05.2019 | Aдмін

Вернутись назад