Бершадські лісівники провели конкурси на кращий дитячий малюнок та твір на тему «ЛЮДИНА І ЛІС»

     Завершився перший етап конкурсу  на кращий дитячий малюнок та кращий дитячий твір на тему  «Людина і ліс» серед школярів Бершадського району, який щорічно проводять лісівники ДП «Бершадський лісгосп» у рамках Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу – в твоїх руках». Конкурс проводився з метою підвищення рівня усвідомлення школярами ролі та значення лісу в житті людини, формування екологічної свідомості, ознайомлення їх з лісівничими та екологічними проблемами, розширення та поглиблення знань з основ лісівництва, виявлення обдарованої та талановитої молоді і залучення її до співпраці з лісівниками і лісгоспом. Переглядаючи роботи школярів, бершадські лісівники бачать результати лісівничо-просвітницької діяльності лісгоспу.
     Представити своє бачення взаємодії людини з лісом було запропоновано учням 1–4 класів усіх загальноосвітніх шкіл Бершадського району. Також учасники могли висловити свої думки щодо проблем, які пов’язані з лісами нашої країни, запропонувати можливі шляхи їх вирішення, власні погляди щодо збереження та відтворення лісів. 


    Усього на конкурс було відібрано 110 малюнків та 18 творів. Діти за допомогою фарб, олівців, літературних художніх засобів розкривали своє бачення взаємодії людини з лісом, висловлювали занепокоєння проблемами лісів, пропонували шляхи їх вирішення. Конкурсною комісією визначено кращі роботи, що відповідають критеріям оцінки малюнків та творів.
ПЕРЕМОЖЦЯМИ ПЕРШОГО ЕТАПУ КОНКУРСУ СТАЛИ:
- у номінації «Кращий малюнок»:
І місце – Марія Маценко, учениця 1 класу Сумівської ЗОШ І-ІІІ ст., за роботу «Учись любити ліс»;
ІІ місце – Анна Прудиус, учениця 4-А класу Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, за роботу «Ліс – легені планети. Бережіть ліс!»;
Богдан Каратнюк, учень 2 класу Сумівської ЗОШ І-ІІІ ст., за роботу «Майбутнє лісу у твоїх руках»;
ІІІ місце – Вероніка Шевчук, учениця 3-А класу Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, за роботу «Посади дерево – подаруй життя»;
Артем Розворук, учень 2 класу Сумівської ЗОШ І-ІІІ ст., за роботу «Бережи зеленого друга»;
Вероніка Войтенко, учениця 3-А класу Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, за роботу «Наодинці з природою».
- у номінації «Кращий твір»:
І місце – Павло Чорнокульський, учень 5-Б класу Флоринської ЗОШ І-ІІІ ст. 
ІІ місце – Дарія Маценко, учениця 6 класу Сумівської ЗОШ І-ІІІ ст.;
ІІІ місце – Лада Сапожнікова, учениця 6-Б класу Бершадської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1.
     Щиро вдячні всім учасникам конкурсу за небайдуже ставлення до природи, за вкладені творчість, любов і старання у кожну роботу. Щиро цінуємо це і віримо, що ті діти, які беруть участь у природоохоронних заходах, підготовці таких конкурсних робіт, все життя будуть небайдужими до природи та залишаться добрими і дбайливими до збереження лісу та його мешканців.   

Прес-служба ДП «Бершадський лісгосп»


27.05.2019 | Aдмін

Вернутись назад