І знову запалав факел «Золотого Олімпу-2019»

       І знову запалав факел «Золотого Олімпу-2019» на Бершадщині. 17 травня 2019 року у районному Будинку культури відбулося свято винахідливості, творчості, кмітливості, таланту - вітання переможців та призерів Всеукраїнських та обласних олімпіад, конкурсів, фестивалів, предметних тижнів, спортивних  змагань.  Проймаємося гордістю за те, що учасниками,  які поповнили  скарбницю  перемог  нашого району, стали біля тисячі учнів.
      Почесними гостями  цього заходу  були голова районної ради  Бурлака  Михайло Григорович, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Миколаївна Гресько, помічник народного депутата України Миколи Кучера Нарожна Мар’яна Олександрівна. Почесні гості привітали учасників свята, побажали юним обдаруванням творчих злетів, здійснення мрій, успіхів і великих перемог, а наставникам – творчої наснаги в праці, вдячності, бажання сіяти Розумне, Добре, Вічне! 
       Поченими грамотами та грошовими винагородами районної державної адміністрації та районої ради відзначено 39 учнів, 5 колектвів та 17 учителів.


       
З вітальним словом звернулися до талановитої молоді, вчителів, усіх присутніх   начальник  відділу освіти, фізичної культури  та спорту  Тартачна Оксана Михайлівна, голова ради голів профспілок працівників  освіти Бершадського  району Морочинський  Микола Климович. Грамотами та подарунками відзначено переможців і призерів різних рівнів олімпіад і конкурсів, змагань та їх наставників.
 А запалити факел знань на честь юних обдарувань  надано учениці  Війтівської школи Маринич Анастасії та учню Бершадської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 3 Гречанюку Іванові, неодноразовим переможцям обласних та учасникам Всеукраїнських предметних олімпіад і змагань. 
 Цьогоріч, за результатами роботи педагогічних працівників та здобутками учнів, у номінації «Фахівець року» визнано Макарчук Ольгу Василівну, вчителя географії Флоринської ЗОШ І – ІІІ ступенів, у номінації «Відкриття року» - учня Серединської ЗОШ І – ІІІ ступенів імені В. Думанського Вітрука Дмитра, у номінації «Плекаємо таланти» - педагогічний колектив Війтівської ЗОШ І – ІІІ ступенів. 
     Другий рік поспіль вручається районна премія «Таланти Бершадщини». Цьогоріч у номінації «Учень року» відзначено Свистун Софію, ученицю П’ятківської ЗОШ І – ІІІ ступенів, у номінації «Творча особистість року» - Бараболю Анастасію, ученицю Бершадської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 1 та у номінації «Спортсмен року» - Гонтарука Богдана, учня Красносільської ЗОШ І – ІІІ ступенів та їх наставників.
       Вітали учасників свята учень 10 класу Бершадської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 1 Іванченко Сергій, переможець Х Всеукраїнського телевізійного дитячого фестивалю та обласного етапу солістів-вокалістів «Зіркова мрія-2019», хореографічний ансамбль «Мрія», танцювальний колектив «Міраж», гурт автентичного співу «Оберіг» і гурт «Щедрограй» з музичною композицією «Толока», учні та вчителі Бершадської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 1, ансамбль «Проліски» Війтівської ЗОШ І – ІІІ ступенів.
     Наприкінці свята почесним гостям вручено подяки за постійну підтримку освітянської галузі, небайдужість. Натомість від Народного депутата України М. І. Кучера всі учасники заходу отримали ювілейний торт на честь 15-річчя «Золотого Олімпу».
       То ж вітаємо всіх «золотих олімпійців» і бажаємо нових перемог у наступному навчальному році. Адже досягнення наших учнів є стартовим майданчиком для творчого та духовного зросту. Попереду нові відкриття і здійснення мрій. Обдаровані діти – це те найкраще, з якого створюється інтелектуальна еліта держави. Їм відкривати незвідане, сягати вершин, розбудовувати державу. Їм належить майбутнє. Хай же буде воно радісним, щасливим!
 О. Деркач, методист РМК
www.rdabershad.gov.ua/ua/viddil-osvity-fizychnoi-kultury-ta-sportu/13066-i-znovu-zapalav-fakel-zolotoho-olimpu-2019  
 


17.05.2019 | Aдмін

Вернутись назад