«Країна юних майстрів-2019»

     14 травня на Європейській площі м.Вінниці відбулось обласне свято: виставка-звіт творчих досягнень позашкільних закладів області «Країна юних майстрів-2019». Вихованці та керівники гуртків закладів позашкільної освіти  Бершадщини презентували виставку "Країна дитячих мрій" та взяли участь у концертній програмі "Зорепад талантів позашкілля". 
     Презентацію виставки відвідали в.о. директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації  Володимир Буняк, начальник відділу спеціальної освіти та виховної роботи Тетяна Лісогурська, юні вінниччани, мешканці та гості міста.  Виставка "Країна дитячих мрій" вразила тематичним наповненням, художністю та різноманітністю виробів, виконаних гуртківцями в різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва. Для усіх бажаючих було проведено майстер-клас з паперопластики "Весняна парасолька". 


      Будинок дитячої творчості, Бершадська СЮН, Бершадська СЮТ нагороджені  Почесними грамотами Департаменту освіти і науки за вагомий внесок у розвиток позашкілля Вінниччини та активну участь у ІV обласній вистаці – звіті дитячої творчості «Країна юних майстрів - 2019».
     "Країна юних мастрів" вкотре переконує, що діти та молодь Вінниччини - талановиті, творчі, відкриті до всього нового, цікавого, не забувають берегти традиції рідного краю та примножувати його красу. 

 



15.05.2019 | Aдмін

Вернутись назад