Завершилась акція «Серце до серця» у закладах освіти району

     «Серце до серця» - доброчинна акція Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця", що проходить кожного року, навесні, починаючи з 2006 року. Метою акції є збір коштів для закупівлі обладнання в дитячі медичні заклади. Суспільний збір коштів здійснювався на допомогу  дітям з вадами слуху та зору, дітям хворим на цукровий діабет, недоношеним новонародженим, а також на придбання реанімаційного обладнання для надання невідкладної допомоги дітям. У 2019 році акція проходить під девізом «Дитяче серденько, живи!» з метою збору коштів для придбання кардіологічного обладнання.
        Щороку благодійна акція проходить у всіх областях України і супроводжується проведенням концертів, вистав, конкурсів за участю учнівської та студентської молоді, членів різних громадських і благодійних об'єднань.  До речі, шість останніх  роки Вінницька область  в числі лідерів за кількістю зібраних коштів. 
         В  період з  01  по 30  квітня  2019 року  ХІV благодійна «Серце до серця» акція проводилась  в закладах освіти  Бершадського району.  До акції долучились колективи 33 шкіл, професійного ліцею та районної станції юних техніків. 


         Під час акції проведено роз´яснювальну роботу серед педагогічних, учнівських колективів та батьківської громадськості щодо її мети та актуальності. Волонтерами  обрані  працівники шкіл з числа учителів, педагогів-організаторів, медичних сестер; помічники волонтерів -  учні старших класів,  лідери учнівського врядування; їх місія - суспільний збір коштів у спеціальні скриньки та роздача символічних сердечок.
       Загалом навчальні заклади району зібрали  26594 грн. (2018 р. - 20993 грн), з яких  22767 грн. перерахували на  банківський  рахунок у ПАТ «Кредобанк» для закупівлі медичного обладнання в лікувальні установи Вінниччини, та  3827 грн. надали адресної допомоги дітям на невідкладне лікування.
        Результати благодійної акції свідчать про те, що в нашому районі є чуйні, відкриті до допомоги серця і ми в змозі допомогти власним дітям – адже здорові та щасливі діти – то наше з вами майбутнє!                                                                 Ірина Романчук, методист РМК

 

 

Юні учасники акції Дяківської школи зі своїм незмінним волонтером – Г.І.Клітченко

 

Акція в М’якохідській школі

 

До акції «Серце до серця» долучились в Кидрасівській громаді

 

Учні Яланецької школи провели конкурс емблем та спортивні змагання на підтримку благодійної акції

 

Збір коштів в Маньківській школі

 

Добре спрацювали волонтери Флоринської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Долучились до доброї справи молодші школярі Тирлівської філії Шляхівського опорного закладу

 

…і вчителі Березівської ЗОШ І-ІІ ступенів

 



03.05.2019 | Aдмін

Вернутись назад