«Земля – наш спільний дім»

     «Майбутнє у наших руках»! Під таким гаслом проходив Всеукраїнський конкурс – огляд агітколективів екологічної просвіти  «Земля – наш спільний дім» у м. Суми з 16 по 18 квітня 2019 року.
   Екологічна агітбригада «Екосіті» Флоринської ЗОШ І-ІІІ ступенів у складі: Костенюк Марії, Савчук Вікторії, Мануілової Вікторії, Рудь Інни, Трум Ольги та Чорнокульського Романа, на фінальному етапі конкурсу представляла нашу рідну Вінниччину, Бершадщину. Традиційний конкурс в черговий раз зібрав активну молодь України. Двадцять одна команда екологічного спрямування у перший день змагань презентувала еколого – просвітницьку та природоохоронну діяльність колективу. Це були п’ятихвилинні виступи, які супроводжувалися демонстрацією відеороликів, сюжетними композиціями, де були підтвердження всіх виконаних робіт протягом року. Наступного дня, 17 квітня, відбувся  основний етап змагань.


     Агітбригада «Екосіті» гідно презентувала свій рідний край, оскільки тема виступу була  «Моя мала Батьківщина», команда творчо та креативно, з використанням фото-,  відеоматеріалів, музичного супроводу розповіли  про історичні пам’ятки культури, архітектури, природоохоронні та рекреаційні об’єкти села Флорино, Бершадщини. Емоційний виступ команди «Екосіті» не залишив байдужими глядачів та членів журі фестивалю, за що отримали перемогу у номінації «Креативний підхід до розкриття теми конкурсу». Це приємне відзнака для команди!
    Цікаво проходило дозвілля протягом цих трьох конкурсних днів. Адже щодня на учасників чекала культурно – розважальна програма «У колі друзів», у четвер команда «Екосіті» разом з іншими взяла участь у природоохоронній акції до Дня довкілля, еко – арт «Мотивуй до дій!» згуртував нашу команду для створення наочної соціально – екологічної реклами, фото якої було розміщено на інтернет – платформах з хештегом #землянашспільнийдім. Після еко – арту діти стали учасниками квесту з елементами спортивного орієнтування «Зелені орієнтири». До фінішу прийшли не першими, але правильно розшифрували ключове слово – відгадку. Також приємно!
   Нові зустрічі, нові емоції та незабутні враження залишилися у кожного учасника екологічного конкурсу. Ми впевнені, що нові перемоги екологічної агітбригади  «Екосіті» ще попереду. А той досвід, який ми отримали у Сумах, лише додасть впевненості нашій еколого – просвітницькій роботі. Тому хочемо висловити щиру подяку за підтримку та сприяння у нашій поїздці начальнику відділу освіти, фізичної культури та спорту Тартачній О. М., директору ТОВ «Флора» Гаслу В. В., працівнику ФОП «Шевчук І. Д.» Шевчук Г. О., директору школи Усатюку В. І. та батькам учнів. Адже лише спільними зусиллями ми можемо досягти успіхів!


22.04.2019 | Aдмін

Вернутись назад