Поділля. Творчість. Діти.

        З 8 по 12 квітня 2019 року в закладах освіти району проведено тиждень народознавства «Любіть Україну вишневу свою!». Підсумком тижня стала виставка робіт юних майстрів народних ремесел «Поділля. Творчість. Діти», що відбулася  в актовій залі  районного методичного кабінету. 
        На виставку вироби представили учні з  Дяківської, Малокиріївської, Михайлівської ЗОШ І-ІІ ст., Баланівської, Війтівської, Великокиріївської, Красносільської, Лісничанської, Шляхівської, Яланецької, Бершадської №1, Бершадської №2 ЗОШ І-ІІІ ст., вихованці Бершадської СЮН, Бершадської СЮТ за номінаціями : «Народна вишивка», «Витинанки», «Різьба по дереву», «Гончарство», «Писанкарство», «Лозоплетіння». 


       Кращими визнано роботи учнів з Баланівської – за напрямком «Писанкарство», Війтівської – «Різьба по дереву», з Шляхівської, Війтівської  шкіл – за напрямком «Витинанки», з Бершадської СЮТ за напрямком «Народна вишивка».
        Виставка виробів свідчить про креативність учнів та педагогів. Роботи юних майстрів мають композиційне завершення, оригінальне оформлення, демонструють особливості декоративно-прикладного мистецтва та народних ремесел у нашому регіоні. 
        Представляти Бершадський район на обласному етапі виставки – конкурсу буде учениця  Баланівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Марієчко Вікторія, яка стала переможцем у номінації «Писанкарство» зі своєю пасхальною композицією. 
 


19.04.2019 | Aдмін

Вернутись назад