Поліція Бершадщини провела «День відкритих дверей» для місцевих старшокласників

      У квітні 2019 року учні міських шкіл побували на екскурсії в Бершадському відділі поліції. Поліцейські запросили до себе школярів, аби познайомити зі складною, проте необхідною професією. Зразу ж  домовилися – таємниць не буде, а на всі питання отримають відповіді.
       Так старшокласники побачили, як функціонує відділ поліції та познайомилися з роботою різних служб. Керівник відділу моніторингу  капітан Пригода В.А. детально розповів про структуру, функції відділу поліції. Він звернув увагу учнів на їх права та обов’язки як громадян, на дії  при виникненні різних ситуацій.


      Підлітки мали змогу зазирнути у будь-який кабінет та побачити, як працюють поліцейські. Вони дізналися, чим займаються оперативники, дільничні офіцери, слідчі та працівники чергової частини. Також з великою цікавістю розглядали представлені зразки зброї, спеціальні засоби, що використовуються правоохоронцями під час виконання службових обов'язків. А наостанок одержали всю необхідну інформацію про вищі навчальні заклади системи МВС та правила вступу до них.
      Під час екскурсії діти отримали багато позитивних емоцій та корисної інформації. 


17.04.2019 | Aдмін

Вернутись назад