«Одягни блакитне»: 2 квітня Міжнародний день поширення інформації про аутизм

В.О.Сухомлинський писав: «Завдяки казці дитина пізнає світ не лише розумом, а й серцем».
     2 квітня 2019 року в КУ «Бершадському інклюзивно-ресурсному центрі» відбувся захід до Дня  поширення інформації про аутизм. Запрошеними були почесні гості – дітки з аутизмом, що відвідують центр та їх батьки . 
     Під казкову мелодію кожен з наших «пазликів » ( так називаємо діток) розмальовували для себе та матусі медове печиво, потім у гості з загадкової  країни завітав Кролик та Аліса з солодким тортом, і всі разом в кафе «В гостях у казки » розпочали  родинне чаювання, де обговорювали потребу розповсюдження інформації про аутизм в соціумі, особливості виховання та корекції поведінки, нові методи та прийоми у роботі з такими дітками. Підкріпившись солоденьким, дітки разом з фахівцями центру запалили «Особливу Джигу» під саундтреки  улюблених мультфільмів. Протягом усього свята відбувався фоторепортаж з місця подій, і на згадку всі учасники заходу отримали фото.
     Після проведення таких заходів, де віддаєш частину себе особливій категорії людей – душа наповнюється світлом, і хочеться творити добро!!!




04.04.2019 | Aдмін

Вернутись назад