Талановиті учні – наш успіх і надія

      Завершився ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, у якому взяли участь більше сорока учнів Бершадського району. З них призерами стали 17 здобувачів освіти. Це учні Війтівської, Бершадської №1, Бершадської №3, Яланецької, Серединської, П´ятківської загальноосвітніх шкіл району та Джулинської ОТГ. Варто зазначити, що школярі на високому рівні справилися з олімпіадними завданнями, показали належний рівень креативності, творчості, логічного та абстрактного мислення, глибокі знання і вміння з предметів. 
       Адже обдарована дитина – це запорука майбутнього нашої держави, той вагомий потенціал, заради якого необхідно працювати по-сучасному. Правильно кажуть, якщо людина талановита, то талант у неї багатогранний. І це дійсно так.


      Тому хочеться відзначити найкращих, тих, хто утверджує наш район на обласному рівні. Переможцем ІІІ етапу олімпіади з біології став учень Серединської ЗОШ І – ІІІ ступенів ім. В. Думанського Вітрук Дмитро.
      Учні Війтівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Юраш Юлія,  Лавренюк Марина - призери олімпіади з екології, Маринич Анастасія – призер олімпіади з біології,  Женченко Олександр  з математики, Хмарук Іван з історії, Козійчук Віталій та Бесідовський В´ячеслав з трудового навчання. Учні Бершадської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 3 Садурський Олександр та Рутковська Наталія призери олімпіад з фізики та біології. Свистун Софія, учениця 9 класу П'ятківської ЗОШ І-ІІІ ступенів стала призером обласного етапу олімпіади з французької мови. А учні Бершадської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 1 Ситник Оксана, Плахотна Вікторія - з правознавства. Учениця 10 класу Яланецької ЗОШ І – ІІІ ступенів Гончарук Марина – призер олімпіади з трудового навчання.
       Також призерами ІІІ етапу олімпіад є учні Джулинської ОТГ. Це Скогутовська Діана, Хоцько Богдан, Прибильський Ярослав.
       Час диктує своє: необхідно піднімати планку, постійно працювати над підвищенням вчительської майстерності, жити під рубрикою «вчуся я, вчу учня», і тільки тоді буде певний результат.
       Час спонукає до освоєння новітніх технологій, бо прогрес диктує свої умови: результативності, вмілого підходу до розв’язання проблем сьогодення.


05.03.2019 | Aдмін

Вернутись назад