Семінар-практикум вчителів географії

        Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету віддлу освіти, фізичної культури та спорту Бершадської РДА 28 лютого 2019 року на базі Кошаринецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум вчителів географії з проблеми «Формування ключових компетентностей та активізація пізнавальної діяльності на уроках географії».
        Семінар мав яскравий емоційний окрас, починаючи з відкриття. Гостей привітно зустріли директор школи Сорокопуд Н.Ф., педагоги та учні школи, які  у  віршованій  формі  привітали учасників семінару.
       У ході роботи семінару проведено відкритий урок в 6  класі на тему «Житття в океанах і морях Багатства вод Світового океану. Океан та людина», якій провела вчитель географії Щербатюк Галина Михайлівна.  


         Урок був цікавий, змістовний, насичений різними методами і формами роботи, з використанням додаткової літератури та мультимедійної презентації.   

         Масу позитивних емоцій отримали учасники семінару, відвідавши інтелектуально-розважальну гру «Україна - моя країна». Вчителі та учні зуміли захопити глядачів своїми не тільки географічними знаннями, а і музичними та хореографічними здібностями, які були  оцінені гостями свята.  

         В кінці семінару було прийнято методичні рекомендації та підведено підсумки роботи.
 

Процепова О.О., методист РМК    



05.03.2019 | Aдмін

Вернутись назад