Заходи щодо відзначення 30-річчя виведення військ з Афганістану

      З 04 по 08 лютого 2019 року у Бершадській ЗОШ І – ІІІ ступенів № 1 відбулися заходи тематичного тижня « Біль Афганістану». Класні керівники 2-11 класів провели тематичну інформацію: «Відлуння афганських гір», виховні години, присвячені 30-річчю виведення радянських військ з Афганістану. 
      Класний керівник 5-А класу  Любавіна Г.Г. організувала перегляд документального фільму про афганську війну.  Педагог-організатор Дунаєвська С.Д. разом з членами центру «Дитяча служба новин» продемонстрували радіогазету на тему: «Вони пройшли Афган». Класний керівник 8-А класу Джужук О. Б. організувала зустріч восьмикласників з воїном-афганцем Івасиком А.О., який розповів про свій бойовий шлях на афганській землі, про хоробрість, мужність, відповідальність воїнів. Діти отримали відповіді на запитання про виконання радянськими воїнами свого обов’язку в Республіці Афганістан.
       Вчитель предмета «Захист Вітчизни» Перепелюк М. С. провів загальношкільні  змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки, в яких взяли участь дівчата та хлопці 8-10 класів.


 

 



12.02.2019 | Aдмін

Вернутись назад