Розвиток логічного мислення учнів на уроках математики

     З метою підняття якості математичної освіти, рівня викладання предмета в закладах загальної середньої освіти 7 лютого 2019 року відбувся семінар-практикум для вчителів математики на базі Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Тема  семінару «Розвиток логічного мислення учнів на уроках математики в умовах компетентнісного підходу до навчання».
     Семінар відкрила методист РМК Кушнір Л.С., яка обґрунтувала актуальність та перспективність обраної проблеми.
     Прийоми реалізації компетентнісного підходу до навчання продемонстрували вчителі на своїх уроках. 


     Методика Погончик Г.І на уроці в 10-А класі при розв’язуванні тригонометричних рівнянь сприяла розвитку мотивації, комунікативних здібностей, розвитку творчої, пізнавальної активності школярів, розвитку особистості та відкритті творчого потенціалу обдарованої дитини.
     Застосування  нетрадиційних форм навчання , які використовувала Масловська Н.М. на уроці в 7-А класі при застосуванні різних способів розкладання многочленів на множники , формували пізнавальні інтереси школярів, їхнію життєву компетенцію.
    А використання нетрадиційних форм навчання дало змогу розвивати пізнавальні інтереси школярів на уроці Павленко Н.П. у 5-Б класі при додаванні та відніманні десяткових дробів.


11.02.2019 | Aдмін

Вернутись назад