Засідання для молодих вихователів закладів дошкільної освіти району

     Період входження педагога-початківця у професію вирізняється напруженістю і є дуже важливим для його особистісного і професійного розвитку. Саме Школа молодого вихователя спрямована допомогти педагогу-початківцю обрати правильний шлях для професійного зростання та вдосконалення.
     На базі закладу дошкільної освіти «Колосок» с.Флорино відбулося чергове засідання Школи молодого вихователя на тему «Мовленнєвий компонент дошкільної освіти. Формування мовленнєвої компетентності дітей». Слухачами школи було розглянуто ряд питань, а саме:
1. «Мовленнєвий компонент дошкільної освіти» (Свистун Н.Є., методист з дошкільної освіти районного методкабінету)
2. «Яка вона сучасна дитина? Розвиток мовленнєвої компетенції дітей дошкільного віку» (Крук Л.В., вихователь ЗДО «Малятко» м.Бершаді, керівника Школи молодого вихователя).


      Вихователями закладу дошкільної освіти «Колосок» були розроблені та проведені авторські тематичні заняття з пріоритетом мовленнєвої діяльності у молодшій групі на тему: «У гості до лісових звірят» (вихователь Краснєєва О.В.), у середній групі — «Зимові розваги» (вихователь Бондар О.А.). Комплексні заняття у старшій групі на тему «У гості до Зими» (вихователі Сопільняк І.В., Шелест А.С.).
      Вихователь-методист даного закладу Гайдученко Г.В. презентувала тематичну авторську виставку дидактичних матеріалів, а саме, лепбуків та мнемотаблиць, виготовлених колегами –вихователями.
      Вихователь ЗДО «Малятко» м.Бершаді Шевчук О.І організувала майстер – клас з педагогами «Працюємо з мнемотаблицями».
      Засідання відбулося в дружній атмосфері та сприяло вдосконаленню педагогічної майстерності педагогів.

Наталія Свистун, методист РМК

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


04.02.2019 | Aдмін

Вернутись назад