Обласний фестиваль аматорського військово-патріотичного короткометражного кіно «Погляд у майбутнє»

       З метою формування у дітей патріотизму, сучасної національної ідентичності, національної гідності, любові до рідної землі у грудні 2018 року відбувся обласний фестиваль аматорського військово-патріотичного короткометражного кіно «Погляд у майбутнє».
    Вперше конкурс проходив за сприяння Департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю і Департаменту освіти і науки облдержадміністрації. 
    До участі у заході долучилися чотирнадцять районів області та місто Вінниця. На розгляд журі подано 26 робіт.
    Кожна команда на чолі з наставниками створювала відео у певній номінації: документальний-публіцистичний, навчальний, ігровий або анімаційний фільми. 
 


         Нагородження переможців обласного фестивалю аматорського військово-патріотичного короткометражного кіно «Погляд у майбутнє» відбулося 18 грудня 2018 року у Вінницькому  обласному центрі технічної творчості учнівської молоді. 
        У Фестивалі також взяли участь переможці районного етапу конкурсу та вибороли ІІ командне місце в номінації ігровий фільм. Це учні 11 класу Устянської ЗОШ І-ІІІ ступенів (команду представили Марущак Артем та Тодоренко Людмила). А учень 10 класу Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Зарічанський Роман  посів 4 місце в номінації навчальний фільм.   
    Задля підтримки творчого потенціалу молоді, переможці у кожній номінації були нагороджені відповідними призами, жоден учасник не залишився без винагороди. Всі учні отримали дипломи  учасників конкурсу та грошові премії: І місце - 4 000 грн., ІІ місце - 3 000 грн., ІІІ місце - 2 000 грн., а також заохочувальний приз у розмірі 500 гривень.
    Директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Світлана Василюк подякувала юним режисерам та їхнім наставникам за новаторство, патріотизм та креативність,  любов до рідної землі і творчу реалізацію. 
Вітаємо переможців!


19.12.2018 | Aдмін

Вернутись назад