«Доземно хліборобові вклонімось»

30 листопада 2018 року в Сумівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася чудова подія – відкриття кабінету агроосвіти та свято «Доземно хліборобові вклонімось». У заході  взяли участь голова Бершадської районної державної адміністрації Іван Васильович Стефанцов, голова районної ради Михайло Григорович Бурлака, начальник відділу освіти, фізичної культури та спорту Оксана Михайлівна Тартачна, директор  ДП «Бершадський лісгосп» Микола Володимирович Краснєєв, сільський голова с. Сумівка Тетяна Миколаївна Дзюбенко,  директор СТОВ «Нива» Сергій Станіславович Царюк, працівники господарства та жителі села.



        Поетичними рядками В. Я. Царюк зустріли гостей найменші учасники заходу. Перерізати стрічку в оновлений кабінет випала честь нашому спонсору С.С. Царюку та О.М. Тартачній. У кабінеті агроосвіти щиро вітали всіх присутніх учні 8-10 класів, які провели оглядову екскурсію. 
Приємно вражені були присутні у кабінеті лісівничої освіти. Про участь у XII всеукраїнському зльоті учнівських лісництв розповіла представник учнівського лісництва Анна Бездітна. Вихованці учнівського лісництва ознайомили присутніх про ліс та його мешканців.
Родзинкою заходу була святкова концертна програма, в ході якої запашним короваєм вітали почесних гостей юні сумівчани. Теплі слова прозвучали від очільників району на адресу С.С. Царюка та всіх працівників господарства. Подяками Верховної Ради України, Бершадської районної державної адміністрації та районної ради нагороджено СТОВ «Нива» (керівник Царюк С.С.), а також Почесними грамотами відзначено кращих комбайнерів. Присутні мали змогу переглянути фільми-презентації «З історії господарства» та «Хліборобському роду нема переводу», послухати чудові українські пісні у виконанні юних артистів. 
Ми сподіваємося, що ця зустріч залишить добру згадку у серцях усіх присутніх та спрямує зусилля вчителів, учнів, аграріїв на свідомий вибір хліборобської професії підростаючим поколінням.


03.12.2018 | Aдмін

Вернутись назад