У Теплик з дружнім візитом

В умовах реформування Нової української школи  важливим є питання  формування  інформаційно – компетентного, духовно  багатого випускника. Саме під цим  девізом 22 листопада 2018 року проходив районний семінар заступників директорів з навчально – виховної роботи на базі П'ятківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та опорного закладу  «Теплицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1».

      П'ятківська ЗОШ І-ІІІ ступенів презентувала перші кроки Нової української школи, створивши умови для спілкування заступників директорів з навчально – виховної роботи з дітками та вчителем 1 класу  Стратієнко О.І., яка зуміла створити атмосферу доброти, партнерства, відкритості.



      Заступник директора з навчально – виховної роботи  Джура С.Б.  презентувала свої доробки, поділилася досвідом роботи з проблеми « Компетентнісний підхід  у побудові  моделі  сучасного випускника  (початкової, базової , старшої школи) – шлях  до успішної соціалізації особистості».

      Учасники семінару відвідали опорний заклад  «Теплицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1», де в теплій дружній атмосфері вели бесіду з директором   Пшеничною Л.С., яка ознайомила із досвідом роботи школи, розповіла про досягнення та перспективи на майбутнє.  Заступники директорів з навчально – виховної роботи мали можливість познайомитися  з  особливостями та результатами навчання учнів за пілотними проектом (2-й рік навчання) обласного експерименту із впровадження нового Державного стандарту початкової освіти та відвідали сенсорну кімнату для дітей з особливими освітніми потребами.

    У зустрічі взяли участь завідувач Теплицького районного  методичного  кабінету Риженко С.О. та завідувач районного методичного кабінету відділу освіти, фізичної культури та спорту Бершадської райдержадміністрації Філімонова А. Г.    

       Усі учасники семінару вдячні відділу освіти райдержадміністрації, адміністрації опо рного закладу «Теплицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1»за співпрацю, атмосферу доброзичливості, яка панувала під час зустрічі.

      З превеликим задоволенням учасники семінару відвідали Музей М.Д. Леонтовича в с. Марківці.

      Дякуємо організаторам даного семінару за продумані заходи, можливість поділитися досвідом  зі своїми колегами та колегами інших районів

 



26.11.2018 | Aдмін

Вернутись назад