Новаторська діяльність словесника на засадах нового змісту освіти

    01 листопада 2018 року проведено засідання Школи професійного зростання для вчителів-словесників району.

    На засіданні Школи розглядалися питання підготовки учнів до ЗНО, особливості методики проведення уроків літератури рідного краю, оформлення документації щодо атестації кабінетів.

   Про особливості методики проведення уроків літератури рідного краю розповіла вчитель української мови та літератури Бершадської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2 Ковальська С. І. Педагог зупинилася на аналізі уроку та поділилася власним досвідом щодо інтерпретації творчості В. Думанського. 



    Лазарева С. І., вчитель-словесник Маньківської ЗОШ І – ІІ ступенів, звернула увагу присутніх на особливості оформлення документів щодо атестації кабінетів: паспорта, перспективного та річного планів, інвентарної книги.

    Також важливим питанням є підготовка учнів до ЗНО.  Методичні поради  надала колегам Шелест Л. Б., вчитель української мови та літератури Бершадської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 1. А ще детально проаналізовано аспекти методики написання есе.  Вчителі-словесники змогли практично застосувати свої знання та вміння - складали вільне есе «Щастя твоє в тобі самому…».

    Педагоги району ділилися власним досвідом, обмінювалися думками.

   Отже, організація роботи Школи професійного зростання для вчителів-філологів – це спрямування діяльності словесника на додержання навчально-предметного та методичного змісту, творчої самостійності, соціальної активності.



08.11.2018 | Aдмін

Вернутись назад