Урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти

На Бершадщині відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. У заходах взяли участь Народний депутат України Микола Кучер, голова Бершадської райдержадміністрації Іван Стефанцов, голова районної ради Михайло Бурлака та заступник міського голови Віталій Синявський.
Вітаючи освітян із професійним святом голова райдержадміністрації Іван Стефанцов висловив слова глибокої подяки педагогам за самовіддану працю, за мудрість і тепло, професіоналізм, витримку, терпіння, любов до обраної справи і багатство душі. Сьогодні зусиллями шановних педагогів твориться майбутнє України. 


«В нинішній час коли закладаються основи Нової Української Школи, висловлюю підтримку в усіх починаннях та ініціативах спрямованих на становлення якісної освіти, висловлюю підтримку кожному з вас в вирішенні питань які виникатимуть при впровадженні освітньої реформи. Свідченням моїх слів, є підписаний сьогодні на Першому педагогічному форумі, меморандум про співпрацю між владою та освітянами району»- зазначив Іван Стефанцов.
З побажаннями справжнього людського щастя, міцного здоров’я, добробуту, віри у власні сили, невтомності у творчому пошуку, гарних результатів своєї праці та вдячних учнів,- освітян вітав голова районної ради Михайло Бурлака. Заступник міського голови Віталій Синявський образно порівняв роботу педагога з роботою бариста, який готує вишукану каву, а наші освітяни творчо, високопрофесійно, з любов’ю та щедрістю сердець виховують майбутнє нашої держави.
Народний депутат України Микола Кучер побажав педагогам успіхів, наполегливості, натхнення. Нехай щедро врожаїться засіяна освітянами нива, на якій проростає розумне, добре, вічне. За високий професіоналізм, багаторічну і сумлінну працю, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління Микола Іванович вручив Подяки Верховної Ради України - Демидову Анастасію Миколайовичу, Валовому Василю Петровичу, Пугач Людмилі Леонтіївні, Макарчук Ользі Василівні, Тенетко Ярославі

 Володимирівні, Каритник Інні Григорівні, Гуз Галині Миколаївні, Бабій-Парахонич Олені Олександрівні, Когут Оксані Миколаївні.
Щирі слова вдячності та найкращі побажання своїм колегам висловили начальник відділу освіти, фізичної культури і спорту Оксана Тартачна та голова профспілкової організації Микола Морочинський, які відзначили ветеранів освітянської галузі та педагогічні династії.
Люблячим і терплячим, добрим і чуйним, творчим і наполегливим учителям, свято подарували школярі, які співали, танцювали, жартували, показували сценки з життя учителів, брали у них інтерв’ю, читали вірші. Особливим був виступ хору учителів Флоринської загальноосвітньої школи І.ІІІст. А завершив свято запальний, талановитий гурт «Джіпсі войс», що в перекладі означає «Циганські голоси», який завітав на професійне свято освітян завдяки запрошенню Миколи Кучера. 

 



29.10.2018 | Aдмін

Вернутись назад