Тематичний тиждень «Серце віддаю дітям»

      В рамках заходів, присвячених 100-річчю з Дня народження В.Сухомлинського, в дошкільному навчальному закладі №3 "Малятко" м.Бершаді проведено тематичний тиждень «Серце віддаю дітям», в ході якого діти ознайомились з життям та літературною спадщиною видатного педагога, з його оповіданнями та казками.


Вихованці переконались, що такі поняття, як милосердя, чуйність, доброта, співчуття є дуже актуальними в будь-який час і життєвонеобхідними для кожної людини.
Педагоги провели дискусії, присвячені творчій реалізації педагогічної спадщини Василя Сухомлинського, оформили розробки занять та заходів, на основі творчо-літературної спадщини письменника, організували книжкові виставки циклу "Василь Сухомлинський – дітям".
Вихованці групи «Дюймовочка», разом з вихователем Швець Г.В. та музкерівником Коваль Л.О. підготували і показали виховний захід "Все починається з добра", в ході якого довели, що доброта - найбільша цінність нашого життя.
Ми прагнемо виховати в кожній дитині доброту, сердечність, чуйність до всього живого й красивого, хочемо, щоб наші вихованці виросли справжніми людьми, які б піклувалися про свої рідних, поважали друзів і любили Батьківщину.


26.10.2018 | Aдмін

Вернутись назад